Paikallinen palveluksessasi

Etusivu » Yritys

Kirkas Siivous Oy

Meiltä löydät monipuoliset siivouspalvelut Rovaniemen talousalueen yrityksille, taloyhtiöille ja kotitalouksille. Siivouspalveluista meillä on pitkä kokemus ja kehitämme toimintaamme aktiivisesti asiakkaita kuunnellen. Siivouspalvelumme päivystää 24/7 ja kiireettömissä yhteydenotoissa asiakaspalvelumme vastaa viestiisi vuorokauden sisällä. Henkilökuntamme on ammattitaitoista ja perehdymme aina siivouskohteeseen perusteellisesti. Tutustu palvelutarjontaamme ja ole yhteydessä meihin, niin katsotaan sopivat puhtaanapitopalvelut juuri teidän tiloillenne.

Vastuullinen siivous on ammattiosaamista, jossa asiakkaan toiminnan, pintamateriaalien ja lian tuntemus yhdistyy tietoon ympäristön ja tavoitellun puhtaustason kannalta parhaista siivousmenetelmistä. Siivouksen tasokas lopputulos on paitsi vahvan osaamisemme myös laadukkaitten koneiden ja välineiden ansiota. Käytämme siivoustöissämme suurelta osin ympäristöystävällisiä pesu- ja puhdistusaineita ja huolehdimme näin toimintamme ekologisesta vastuullisuudesta.

Iso vai paikallinen? Miksei molemmat.

Olemme osa PHM Groupia. PHM Group on kiinteistöpalvelukonserni, jonka tehtävä on pitää huolta ihmisistä pitämällä huolta heidän asuinympäristöstään. PHM Group muodostuu alan parhaista paikallisista yhtiöistä, joilla on samat arvot ja motiivit: yrittäjähenkisyys sekä reilu ja vastuullinen toiminta. Uskomme, että paikallista palvelua parempaa on vain paikallinen palvelu isoilla resursseilla. PHM Groupin kanssa ei tarvitse miettiä, valitseeko kumppaniksi tutun paikallisen vai ison konsernin. PHM Groupilta saa molempien parhaat puolet.

PHM Group

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Lähetä tarjouspyyntö Katso yhteystiedot