Tule osaksi reipasta ammattilaisten porukkaa!

Etusivu » Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Mikäli olet kiinnostunut työpaikasta meillä, voit jättää tietosi avoimella työnhaku lomakkeella. Otamme sinuun yhteyttä sopivan työmahdollisuuden ilmaantuessa.

Yrityksemme on pitkänlinjan rovaniemeläinen osaaja, joka on vakiinnuttanut asemansa paikallisilla markkinoilla. Henkilöstö on yksi meidän tärkeimmistä vahvuuksistamme ja osaavat työntekijämme ovat avainasemassa palveluidemme tuottamisessa. Meille onkin tärkeää, että työntekijämme viihtyvät talossa ja työt voidaan suorittaa nykyaikaisilla välineillä sekä järjestelmillä.

Mittaamme säännöllisesti työntekijöidemme tyytyväisyyttä ja hyvä työilmapiiri on yhteinen tavoitteemme. Mittaustulosten perusteella kehitämme toimintaamme kaikilla organisaatiotasoilla.

Arvostamme alalta hankittua tutkintoa ja aikaisempaa kokemusta, mutta tärkeintä meille on asenteesi. Pärjäät meillä varmasti, jos olet oma-aloitteinen, asiakaspalveluhenkinen ja omaat reippaan otteen työntekoon.

Perehdytämme jokaisen uuden työntekijän työtehtävään, jotta voit aloittaa työsi jouhevasti. Pidämme yrityskulttuurimme avoimena ja suunnittelemme yhdessä miten työntekoa voitaisiin kehittää.

Olemme osa kiinteistöpalvelukonserni PHM Groupia, joka työllistää yli 7 000 ammattilaista. Liikevaihtomme on yli 570 miljoonaa euroa ja toiminta-alueemme kattaa koko Suomen, jonka lisäksi toimimme myös Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Saksassa.

Jätä avoin hakemus