Löydät meiltä kaikki siivouksen osa-alueet ja laajan valikoiman erikoissiivouksia

Etusivu » Palvelut

Palvelut

Palvelutarjontamme on suunniteltu vastaamaan kaikkia kiinteistön elinkaaren vaiheita ja osaavan henkilöstömme käsissä kiinteistösi tilat pysyvät puhtaina ja raikkaina.

Löydät meiltä kaikki siivouksen osa-alueet ja laajan valikoiman erikoissiivouksia. Reagoimme nopeasti muuttuviin tilanteisiin ja siivouspalvelumme päivystää 24/7. Kiireettömissä yhteydenotoissa asiakaspalvelumme vastaa viestiisi vuorokauden sisällä.

Monipuoliset siivouspalvelumme ovat saatavilla Rovaniemen talousalueen yrityksille, taloyhtiöille ja kotitalouksille. Luomme yhdessä asiakkaan kanssa tarkan siivoussuunnitelman, näin asiakas saa haluamansa siivouspalvelun.

Lue lisää

Laajasta kalustostamme löytyvät ratkaisut mm. mikrobisiivouksiin, yläpölyjen puhdistukseen korkeista kohteista sekä kattavat peruspesut ja hoitokäsittelyt erilaisille lattiapinnoille.

Lue lisää

Lattiapinnoitteet ovat kustannustehokas ja nopea tapa uudistaa lattiapinnat tiloissa, joissa lattialta vaaditaan kestävyyttä ja helppohoitoisuutta.

Lue lisää

Huolellinen ja säännöllisesti tehty siivous tarkoittaa kiinteistölle pidempää käyttöikää ja sen käyttäjille terveellistä ja viihtyisää oleskelua kiinteistössä. Me olemme siivouspalveluiden saralla kokeneita ammattilaisia: saat meiltä säännölliset ylläpitosiivoukset kiinteistösi tarpeisiin oli kyse sitten asuin- tai liikekiinteistöstä. Hoidamme yleisten tilojen siivoukset sekä erikseen tilattavat siivousurakat esim. toimistotiloihin, tuotantotiloihin tai taloyhtiön kellareihin, ullakoille tai sauna- ja pesutiloihin. Myös kausiluonteiset työt kuten ikkunanpesut ja lattioiden vahaukset kuuluvat palveluvalikoimaamme.

Siivouksessa paras lopputulos syntyy hyvällä yhteistyöllä taloyhtiön, kiinteistöhuollon ja siivouspalveluiden tuottajan välillä. Myös kiinteistöhuoltopalvelut voidaan räätälöidä yhteistyössä sisaryhtiömme Kiinteistöpalvelu Lintulan kanssa. Yhteistyössä toteutettu palvelukonsepti tarjoaa asiakkaillemme monipuolisempia kokonaisuuksia ja laajempaa palvelutarjontaa.

Kiinteistöpalvelu Lintula

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Lähetä tarjouspyyntö Katso yhteystiedot