Siivouspalvelut

Haluamme olla kiinteistöjen puhtaanapitoon liittyvissä palveluissa ykkösvaihtoehto Rovaniemen talousalueella ja tarjota asiakkaillemme monipuoliset siivouspalvelut yhden katon alta. Palvelutarjontamme on suunniteltu vastaamaan kaikkia kiinteistön elinkaaren vaiheita ja osaavan henkilöstömme käsissä kiinteistösi tilat pysyvät puhtaina ja raikkaina.

Löydät meiltä kaikki siivouksen osa-alueet ja laajan valikoiman erikoissiivouksia. Myymälästämme löydät laadukkaat siivoustarvikkeet ja pesuaineet, sekä vuokrattavana olevat siivouslaitteet.

Olemme paikallinen PHM partneri

Olemme osa pohjoismaista kiinteistöpalvelukonserni PHM Groupia, jonka tehtävä on pitää huolta ihmisistä pitämällä huolta heidän asuinympäristöstään. PHM Group muodostuu alan parhaista paikallisista yrityksistä, joilla on samat arvot ja motiivit; yrittäjähenkisyys sekä reilu ja vastuullinen toiminta. Uskomme, että paikallista palvelua parempaa on vain paikallinen palvelu isoilla resursseilla. Tämä tarkoittaa mm. parempaa toimintavarmuutta, laajempaa palvelutarjontaa ja helpompaa asioimista.

Myös kiinteistöhuoltopalvelut voidaan räätälöidä yhteistyössä sisaryhtiömme Kiinteistöpalvelu Lintulan kanssa. Yhteistyössä toteutettu palvelukonsepti tarjoaa asiakkaillemme monipuolisempia kokonaisuuksia ja laajempaa palvelutarjontaa.

© 2023 Kirkas Siivous Oy

Y-tunnus: 1656864-5 | Tietosuojaseloste