Suoritamme työt vankalla ammattitaidolla, oikeilla välineillä ja turvallisilla työskentelytavoilla

Etusivu » Palvelut » Erikoissiivoukset

Erikoissiivoukset Rovaniemellä

Erikoissiivosten tarjonnasta löydät meiltä ratkaisun haastavampaankin siivoustyöhön. Suoritamme työt vankalla ammattitaidolla, oikeilla välineillä ja turvallisilla työskentelytavoilla. Käymme aina paikan päällä tarkistamassa uuden asiakkaan tilat ja kaikki palvelumme räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Erikoissiivouksista saat lisätietoja ja tarjoukset Ville-Pekalta.

Palvelupäällikkö Janika Oja
Puhelin 040 921 1211 tai janika.oja@kirkassiivous.fi

 

Lattiapintojen hoito- ja suojakäsittelyt

Lattiapintojen asiantunteva hoito pidentää materiaalien elinikää ja helpottaa niiden puhtaanapitoa. Lattioiden peruspesulla poistetaan pinttynyttä ja kiinnittynyttä likaa tai vanhaa vahaa sekä suojataan ja hoidetaan pintoja. Siistit lattiapinnat ovat ilo silmälle ja oikein ajoitetulla peruspesulla ja hoitokäsittelyllä säästetään lattiapintoja ennenaikaiselta kulumiselta

Graffitien poistot

Graffitien poistoista ja julkisivujen puhdistuksista meillä on vankka kokemus. Seinäpintoja puhdistuksessa huomioimme aina niiden rakenteen, pintamateriaalit, ilmaraot, rakennusten ilmastointijärjestelmät ja muut tekniset seikat. Näin puhdistus tapahtuu turvallisesti ja ammattimaisesti.

Desinfioinnit ja otsonoinnit

Suoritamme sisäilman puhdistuksia ja hajunpoistoja otsonointimenetelmällä. Myös suurempien tilojen otsonointi onnistuu kauttamme, koska meillä on kolme n. 700 m² tilaan tarkoitettua otsonointikonetta sekä otsonointikone erittäin suuria tiloja varten. Kauttamme löydät myös ratkaisut turvallisiin desinfiointikäsittelyihin eri kohteisiin.

Remontti- ja rakennussiivoukset

Osaava remontointi- ja rakennussiivous lähtee hyvästä suunnittelusta ja mahdollistaa laadukkaan rakentamisen. Hallitsemme kaikki rakennustyömaan siivouksen osa-alueet aina puhtauden- ja pölynhallinnan suunnittelusta loppusiivoukseen saakka. Kohteen tarpeiden mukaan voit tilata meiltä koko rakennussiivouksen ketjun tai vain osia siitä.

Vesi- ja viemärivahinkojen desinfiointisiivoukset

Olemme asiantuntijoita terveydelle haitallisten mikrobien ja muiden haitta-aineiden tehokkaassa poistossa. Puhdistuksissa käytetään aina asianmukaista välineistöä ja suojauksia.

Yläpölyjen poistot

Toteutame yläpölyjen puhdistuksen erilaisissa kohteissa turvallisesti ja kustannustehokkaasti. Sisäilman kannalta on tärkeää, ettei kiinteistön korkeiden rakennelmien anneta pölyttyä rauhassa. Yläpölyjen poistolla on iso myönteinen vaikutus sisäilman puhtauteen ja se on kustannustehokas toimenpide parantaa kiinteistön sisäilmaa. Tiloista riippuen pölyt olisi hyvä puhdistaa 1-5 vuoden välein.

Mattojen pesut ja suojakäsittelyt

Säännöllisellä puhdistuksella tekstiilistä valmistetut lattiapäällysteet pysyvät hyvässä kunnossa ja siisteinä. Erilaisten mattojen pesut hoituvat kätevästi kauttamme ja palveluvalikoimaamme kuuluvat myös mattojen suojakäsittelyt.

Palovahinkojen siivoukset

Tunnemme savu- ja palovahinkojen aiheuttamat poikkeukselliset työskentelyolosuhteet ja keinot miten vahingon seurauksia voidaan minimoida.

Kalmasiivoukset

Hoidamme kokonaisvaltaisen kalmasiivouksen ammattimaisesti ja teemme työmme hienotunteisesti.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Lähetä tarjouspyyntö Katso yhteystiedot