Dr. Schutz -kestosuojaus kaikille lattiapinnoille

Haluatko uuden, lujan, hygieenisen ja helppohoitoisen lattian, jota ei tarvitse vahata?

Dr. Schutzin polyuretaanipinnoite on markkinoiden paras jälkipinnoite muovimatoille ja linoleumille. Sen parhaat puolet tulevat esiin, kun pinnoittamatonta lattiaa aletaan ensimmäisen vuoden jälkeen hoitamaan vahoilla. Dr. Schutzin polyuretaani pinnoitettua lattiaa tarvitsee hoitaa vasta kuuden vuoden jälkeen!

Lattiaa ei tarvitse enää vahata, pelkkä pesu DR. Schutz PU-pinnoitukselle tarkoitetulla pesuaineella riittää. Liiketoimintasi ei kärsi pitkistä keskeytyksistä ja saat hetkessä lattian, jonka visuaalinen vaikutelma on vertaansa vailla.

Olemme Dr. Schutz PU-pinnotteiden sertifioitu asennusliike. Teemme pinnoitustyöt Lapin alueella.

Lisätiedot ja tarjouspyynnöt

työnjohtaja

Ville-Pekka Yrttiaho

Nopea ja edullinen lattian korjaus Dr. Schutz PU-menetelmällä

PU Sealer

Dr. Schutz PU Sealer on taloudellinen ja kustannustehokas ratkaisu, kun tarvitset kulutusta kestävää lattiapintaa ja pitkäaikaista kestoa. Aine soveltuu esimerkiksi vinyyli-, linoleumi-, muovi-, PU- että PE, sekä itsetasoittuviin ja joustaviin lattioihin.

Anticolor

Dr. Schutz  PU Anticolor  on erinomainen, lattian pitkän aikavälin suojaamiseen tarkoitettu aine. Anticolor sietää hyvin kemikaaleja, kuten hiustenvärjäystuotteita sekä desinfiointiaineita,  joten sopii erityisesti esimerkiksi kampaamoiden, lääketieteen alan toimitilojen lattioiden suojaamiseen.

Antislip & Duro Plus

Dr. Schutz PU Antislip ja PU Duro Plus ovat erityisesti liukkauden estoon ja jatkuvakäyttöisiin tiloihin soveltuva aine.

ESD Long Life Sealer

Hallitsematon staattinen sähkö on vakava ongelma, joka on jo pitkään tunnustettu monilla teollisuudenaloilla. Lattiat ovat siinä mielessä avainasemassa, koska ovat jatkuvassa mekaanisessa rasituksessa. Hoitamaton, ESD-eristetty lattia voi aiheuttaa yritykselle mittavia vahinkoja. Tähän on ratkaisu; Dr. Schutz ESD Long Life PU Sealer suojaa pinnan säilyttäen sen sähkön johtavuuden.

PU Desing

Sen sijaan, että poistaisit vanhan lattian, muuta se taideteokseksi Dr. Schutz PU Design avulla. Eri värimahdollisuuksia on jopa 220 kpl ja lähes rajaton mahdollisuus luoda täysin uutta, ilman korkeita kustannuksia tai ympäristövaikutuksia.

© 2023 Kirkas Siivous Oy

Y-tunnus: 1656864-5 | Tietosuojaseloste