Luja, hygieeninen ja helppohoitoinen lattia, joka on kuin uusi
Etusivu » Dr. Schutz

Nopea ja edullinen lattian korjaus Dr. Schutz PU-menetelmällä

Dr. Schutz lattiapinnoitteet ovat kustannustehokas ja nopea tapa uudistaa lattiapinnat tiloissa, joissa lattialta vaaditaan kestävyyttä ja helppohoitoisuutta. Pystymme tekemään kuluneesta ja vanhasta vinyyli-, linoleumi-, muovi-, PU- että PE-, sekä itse tasoittuvista ja joustavista lattioista kuin uuden.

Menetelmä on erittäin kustannustehokas verrattuna siihen, että lattiapinta vaihdettaisiin kokonaan. Selvää säästöä syntyy jo siinä, ettei kokonaiskuluissa tarvitse huomioida vanhan päällysteen poistamisesta ja hävittämisestä aiheutuneita kustannuksia.

Olemme Dr. Schutz PU-pinnotteiden sertifioitu asennusliike. Teemme pinnoitustyöt Lapin alueella.

Tutustu lisää tai lataa tästä Dr. Schutz -esite

Lisätiedot ja tarjouspyynnöt

Työnjohtaja Janika Oja
Puhelin 040 921 1211 tai janika.oja@kirkassiivous.fi

 

PU Sealer

Dr. Schutz PU Sealer on taloudellinen ja kustannustehokas ratkaisu, kun tarvitset kulutusta kestävää lattiapintaa ja pitkäaikaista kestoa. Aine soveltuu esimerkiksi vinyyli-, linoleumi-, muovi-, PU- että PE, sekä itsetasoittuviin ja joustaviin lattioihin.

Anticolor

Dr. Schutz  PU Anticolor on erinomainen, lattian pitkän aikavälin suojaamiseen tarkoitettu aine. Anticolor sietää hyvin kemikaaleja, kuten hiustenvärjäystuotteita sekä desinfiointiaineita,  joten sopii erityisesti esimerkiksi kampaamoiden, lääketieteen alan toimitilojen lattioiden suojaamiseen.

Antislip & Duro Plus

Dr. Schutz PU Antislip ja PU Duro Plus ovat erityisesti liukkauden estoon ja jatkuvakäyttöisiin tiloihin soveltuva aine.

ESD Long Life Sealer

Hallitsematon staattinen sähkö on vakava ongelma, joka on jo pitkään tunnustettu monilla teollisuudenaloilla. Lattiat ovat siinä mielessä avainasemassa, koska ovat jatkuvassa mekaanisessa rasituksessa. Hoitamaton, ESD-eristetty lattia voi aiheuttaa yritykselle mittavia vahinkoja. Tähän on ratkaisu; Dr. Schutz ESD Long Life PU Sealer suojaa pinnan säilyttäen sen sähkön johtavuuden.

PU Design

Sen sijaan, että poistaisit vanhan lattian, muuta se taideteokseksi Dr. Schutz PU Design avulla. Eri värimahdollisuuksia on jopa 220 kpl ja lähes rajaton mahdollisuus luoda täysin uutta, ilman korkeita kustannuksia tai ympäristövaikutuksia.